sábado, diciembre 15, 2007

Festival de Música de les Cultures


Avui he assistit a un acte promocional del FESTIVAL DE MÚSICA DE LES CULTURES.
A l'Església del Pi de Barcelona.

- Respon a un projecte ambiciós que té com a objectiu aportar un element indiscutible per fomentar la convivència de persones de duiferents orígens i cultures, com és la MÚSICA.
- La sessió d'avui volia ser una mostra redïda del que seran les futures edicions que s'aniran formant amb joves estudiants o professionals de la música que vulguin incorporar-se a les convivències prèvies preparatòries dels concerts que tindran lloc anualment a diferents indrets de Catalunya, al principi de la tardor.
- Avui han actuat el Grup TARAB fent un recorregut per la música àrab de la conca mediterrània
També la ORQUESTRA DE CAMBRA IBEROAMERICANA ha interpretat amb l'instrument "bandoneó" i orquestra de cordes cinc sensacions de Tango d'Astor Piazzolla.
També la ORQUESTRA BARCELONA SINFONIETTA ha tocat tres postals il·luminades per a orquestra de corda de Xavier montalvatge.
I finalment les dues orquestres han interpretat obres de Carlos Maxa i George Gershwin, amb "Tarka", clarinet i orquestra de cordes.

Si coneixeu d'algun grup jove que volgués participar en aquest projecte, ja us adreçaria a l'entitat "Interculturalitat i Convivència" que n'és la promotora.

No hay comentarios: