lunes, abril 06, 2009

Quaresma...Primavera...




Déu n'hi do de les coses, conferències, trobades, etc. que es fan i en aquestes darreres setmanes de "quaresma" i interessants. Bon començment de la primavera...
- La que em va plaure més va ser la organitzada per "pastoral obrera" del nostre bisbat de Sant Feliu de Llobregat i que es va fer en el centre cultural Sant Joan de a població de Viladecans.
Una taula rodona entre diverses personalitats i el bisbe. Em va plaure pel to distès
,sincer i sense gaire pretensions. Però realista i dialogant. Pots llegir vàries cròniques de la jornada al bloc:El mosquit i el camell


- Una altra trobada va ser el seminari organitzat per "Justícia i Pau" -Per un ordre mundial més just- en què el P.Ignasi Salvat, el Dr. Carlos Comas, Mn. Josep Ma. Fisa,el Dr. Gaspar Mora i el Dr. Josep Lligades ens varen plantejar importants interrogants davant d'un món globalitzat que pateix greus problemes i injustícies que generen sofriment a milions d'éssers humans.

- I de moment també vull fer esment del "Grup de pregària" de la parròquia de Sant Cebrià de Valldoreix que mensualment fan un grup de joves i que enguany en ocasió de "l'Any Sant Cebrià" reflexionen i amb les peticions del parenostre. En aquesta ocasió: "El nostre pa de cada dia doneu-nos, Senyor, el dia d'avui"

4 comentarios:

Assumpta dijo...

Ha de ser molt maco això de les reflexions sobre les peticions del parenostre...

Una vegada, a un Curs Bíblic, el tema era El Sermó de la Muntanya, el professor era el Pare Hilari Raguer i varem dedicar-nos també al Parenostre... em va agradar moltíssim! :-)

griselda dijo...

gràcies per poder vindre i gaudir d´aquestes pregàries conjuntament amb nosaltres.soc germana de la laia i personalment a mi m´aguden molt aquestes estones de reflexió.Espero que la laia tingui forces per seguir endavant

Assumpta dijo...

Maneeeeeel!! que he parlat una mica del teu blog al meu blog i no t'he demanat permís ni res, espero que no et sàpiga greu :-))

Laia dijo...

Gràcies! Gràcies! i mil gràcies!!!
És una injecció de moral tots aquests comentaris i l'article!!! No sabeu pas la força que em donen!!
Moltíssimes gràcies a tu, Manel, per desplaçar-te fins a Valdoreix i permetre'ns gaudir també de la teva pregària entre nosaltres. Va ser una alegria inmensa veure't!!!!
Assumpta, les pregàries d'aquest any Sant Cebrià sobre el Parenostre les anem penjant al blog d'estrellaerrant. Si vols te les pots baixar per llegir-les o per aprofitar-les en alguna altra ocasió.
Griselda, gràcies per la injecció d'ànims i per l'ajuda que ens dones al "grup de pregària".
Manel, esperem ens veiem més sovint i en més ocasions.
Una abraçada!!!!