viernes, marzo 30, 2007

BENEÏT SIGUEU VÓS QUE VENIU PLE DE MISERICÒRDIA

- Avui, l'Assumpció, la meva dona ha anat a les paradetes del "mercat" setmanal i ha portat a casa un ram de flors com aquestes.
- Diumenge passat, el rector de la meva parròquia va avisar que enguany per diumenge de Rams no comptessim amb el llorer perquè no n'hi hauria.
Tant el rams de flors com el llorer una mostra d'amor del Creador, no? Igual que el ramatge, les palmes de de l'entrada a Jerusalem.

Ha començat la setmana de la consideració de l'Amor infinit, salvador i misericordiós de Déu vers els homes en la persona de Jesús.

- Però la tia Carme, després de l'hemorràgia cerebral que va sofrir fa uns mesos no pensa gaire amb aquests Jesús, Amor.
- En Ph. , aquesta setmana ha enterrat sa mare, després d'uns mesos de lluita contra un càncer terminal a les cordes bucals i tampoc hi ha pensat perquè es confessa agnòstic.
- El que sí que hi ha pensat, i molt, és en Ll. que tota la setmana ha anat pensant en tot allò que calia preparar perquè la celebració parroquial fos un èxit.
- També aquell grup de joves hi vol pensar tot anant a passar uns dies a la celebració de la Pasqua de les Avellanes, o la Pasqua jove, o la Pasqua urbana...
- Aquell altre grup de joves famílies, amb llurs fills es trobaran en una casa rural per fer-hi una estada de descans i de comunicació. Uns tot pensant amb Jesús Amor i altres pensant que aquesta germanor és importantíssima pel seu projecte i somni de vida.
- Aquells matrimonis buscaran de celebrar-ho en un poblet del Montseny i altres hostatjats en el monestir de Poblet.
- Aquell home anant un dia a la parròquia,un altre dia als caputxins i una altre dia a Verges de l'Emporda.
- Però en R. anirà fins dijous a Caldes de Bohí i els altres dies a casa a descansar.

Per totes i tots, elles i ells , aquest Jesús Amor i Misericòrdia, es vol fer present en totes les seves vides.
Trobarà algun ajudant que amb el seu testimoniatge expliciti aquest Amor Salvador i misericordiós?
Hauria de ser el testimoniatge dels que es consideren creient i seguidors de Jesús, no ?

Després de la Passió i mort, la Resurrecció. PASQUA - ALLIBERACIÓ - SALVACIÓ- AMOR

No hay comentarios: