jueves, septiembre 27, 2007

Trobada de blocaires cristians



Jo, a una trobada de persones que tenen un "bloc" i al mateix temps agrupats en una "globosfera cristiana", iniciada i acollida per la Revista Foc Nou, era la primera vegada que hi assistia. Era també , la primera vegada que se'n feia una.

Ha estat una grata sorpresa conèixer realment, en persona, aquells, ja en podem dir amics, que més o menys ens coneixíem, però virtualment.

Tal com estava previst en Jordi Llisterri, en Ramon Bassas i n'Eloi Aran ens han parlat dels orígens, experiències i orientació testimonial cristiana de la "Globosfera Cristiana".

Tot i el nombre reduït d'assistents - 9 persones - l'intercanvi de punts de vista a estat molt enriquidor.

El que m'ha agradat més de la trobada ha estat:

- El clima de sinceritat en totes les exposicions i comentaris de les persones presents.

- Les ganes de millorar i precisar l'àmbit i les expectatives de la globosfera.

- L'ajut i aportació de suggeriments de les diverses experiències en aquest camp tan actual de les noves tecnologies i dels diversos enfocaments, ja que pertanyem i provenim d'àmbits i professions diverses.

- La necessitat, les dificultats, els projectes de cara el futur de poder, sense por, donar testimoni de la nostra fe cristiana, ens els diversos estils de blocs que cadascú treballa.

Jo hi veig un camp immens de possibilitats i que degut a la manca de temps forçosament es veu molt limitat.

Però jo crec en allò de que "allà on hi ha dos o més reunits en nom meu....allà hi sóc jo també".

Un dels exercicis que a mi personalment em convé d'anar fent freqúentment és el de revisar la meva feina i preguntar-me : què és el creix? la meva persona, la meva satisfacció de la feina feta? o creix el coneixement de Jesús...del seu Amor, de la seva Misericòrdia...?

Això crec que cal revisar-ho, ja sigui ens els grups cristians on pertanyem i potser també en properes trobades de blocaires cristians que es facin.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Gràcies per informar-ne, Manel!

Maria Escalas Bernat dijo...

Em va agradar molt poder saludar-te personalment.
Fins a la propera!

Francesc xerric dijo...

Tenia molt interès en saber com havia anat tot plegat. Gràcies per fer-nos-en arribar un raig.

eloi dijo...

La veritat és que més val pocs i ben avinguts... que morir "d'èxit". Va ser maco retrobar-nos en la mateixa sala on vam fer el seminari del "Fonaments per a un Temple Virtual" ara farà un any, no trobes?
gràcies per les teves reflexions post-trobada... jo encara ho tinc pendent!!!. Crec q se n'hauria de fer, com a mínim, una a l'any.
att

Anónimo dijo...

gracies per la infomació.No sòc blocaire,però sempre os llegeixo.Gràcies a tots per ser aquí,sou com la meva pregaria.

Montse dijo...

Hola Manel!! feia dies que no et llegia, com sempre tant actiu, i tant bona persona, jo he tingut bastants problemes de salut, si m'has llegit ho veuràs, ara sembla que tot es normalitza, però estava molt malament, i no per mi sinó pel meu marit que està a l'Hospital, m'alegro que hi hagi gent bona com tú, prega per mi, tú ho faràs millor.