viernes, diciembre 21, 2007

COMPARTIR


Avui la meva dona, Assumpció i jo hem asistit a una trobada del "Compartir".
Com cada any per aquestes dates a l'esplai "Muntanyés" de Nou barris de Barcelona.

El tema central: EL MÓN AMB ULLS D'INFANT
"Somos los niños del mundo. Somos los niños de la calle. Los niños de la guerra. Las víctimas y los huerfanos del sida. Somos los niños cuyas voces no son escuchadas. Ha llegado ya el momento de que nos escucheis" Gabriela Azurduy, 13 años. Bolivia

Quin goig escoltar el testimoni d'uns/es joves pertanyen a "Metges sense fronteres" o d'altres organismes que fan 6 o més anys que viuen i treballen al cor de l'Àfrica i a diversos països d'iberoamèrica i en ambients infantils.

Darrerament vaig descobrint grups de joves de totes les edats i que pensen, reaccionen i comprometen la seva vida per millorar la d'altres germans i arreu del món.
I em deia una d'aquestes joves que un gran descoberta que ha fet últimament és que observant la "mirada" d'un infant ja s'adona del que viu, del que espera, del que desitja, del què necessita. A vegades més productiva que moltes atencions que fa com a professional de la medicina...

Crec que aquestes trobades ens preparen veritablement i celebren ja Nadal.
Ja us aniré explicant d'altres trobades que m'ajuden a entendre el Jesús de Betlem: Amor, Misericòrdia, Salvació

3 comentarios:

Montse dijo...

Hola Manel, veig que no paras d'anar a munt i avall, i sobretot escoltes a la gent que t'envolta,a mi m'agradaria que l'esperit de Nadal, visqués sempre i cada dia amb nosaltres, però només dura uns dies de bons propósits i tornem a ser els mateixos egoïstes de sempre.
Jo intento ser bona persona però a vegades em costa d'arrivar a ser-ho, perquè passen masses coses injustes al meu voltant, i no se com aixecar-me i dir PROU.
Bones festes, i una abraçada.

SSQ dijo...

Bon Na - Dal i tornar a baixar...
Saltimbanquineta.

eloi dijo...

Bon Nadal Manel!!!! que Jesús ens faci infants! (ni que sigui una mica "arrugadets"!)