sábado, septiembre 13, 2008

Més converses...



Volia ordenar-les...
Volia reflexionar-hi...
Ja ho faré...però la vida està feta molts cops de coses petites, improvisades,de la vida diària de les persones que t'envolten... i el testimoniatge urgeix...

- E: A mi tenir un gos i haver d'anar al pipican m'ha canviat la vida. Els horaris són diferents d'abans...Però ho he fet amb molt de gust..Els gossos són bons amics i et fan companyia.
- En: Sabeu què ja he fet la segona entrevista i possiblement m'acceptaran a la nova feina de comercial...i també he guanyat el judici i podré cobrar l'atur si no m'accepten a l feina...???
- Ar: Doncs a mi també. Us he de comunicar que el meu "jefe" m'ha dit que estés tranquil·la, que em renovaven el contracte que tenia almnenys per un any.
- C: Doncs jo no sé si agafar una substitució de "plaça de difícil substitució (o alguna cosa així) perquè m'han dit que si l'agafes et donen punts i puges de numeració al moment d'escollir-ne d'altres, quan convingui.
- E:A mi ja m'han acceptat a les llistes de substitucions però he d'esperar que es produeixi alguna baixa.
- E: La meva filla -adoptada (provinent e Rússia)- dilluns començarà a anar a escola...Només una hora...Els mestres s'han d'adaptar a la noves criatures...
- M: Sabeu que continuen els robatoris per la nostra zona...?
..............

3 comentarios:

Montse dijo...

Ei, la veritat es que quan agafes costums d'anar a un lloc, sempre et trobes amb les mateixes persones i el millor de tot es que acaves fent noves coneixences amb gent diversa.

Assumpta dijo...

És curiós que es produeixen converses de temes tan diferents, oi? :-)

Maria Escalas Bernat dijo...

Des del balcó de casa veig una zona del parc on els gossos poden anar deslligats, i la gent que s'explica la vida mentre els gossos juguen. Sembla que s'ho passen bé tots plegats, els gossos i els amos. Fan venir ganes de tenir gos.