miércoles, noviembre 08, 2006

"La muntanya és sempre la mateixa, és la nostra mirada que la fa veure diferent"


Nova experiència avui. Existeix el dia que no ofereixi una nova experiència o una nova vivència?

Avui he iniciat a les noves tecnologies a sis homes - de l'Associació "Rauxa", que ja considero amics meus...Quines ganes d'aprendre...! Quines ganes que algú els ensenyi "informàtica" com diuen ells...! El seu nom surt al monitor. I tenen nom d'usuari i també tenen una "contrasenya" personal. Han estat ells que avui, voluntàriament han volgut aprendre a fer funcionar l'ordinador. Dimecres vinent sis més, que també volen dedicar una estona del matí a veure què és això de la informàtica.

Cap d'ells no han tingut l'oportunitat d'aprendre'n. Algú, temps enrera, en sabia, però les circumstàncies de la vida ha fet no se'n recordi gaire bé gens.

He quedat sorprès del compliment estricte de les normes que jo els donava. El proper dia haurem de jugar amb el "ratolí" perquè això de la punteria no es el plat fort de gairebé ningú d'ells. I això de clicar el botó esquerra no està gaire clar...

Cadascú tenia els seus motius per voler assabentar-se de què s'hi pot fer amb l'ordinador. Cadascú té unes espectatives de la pròpia vida diferents. Cadascú mira la seva vida, ben diferent de l'altre. Però la vida és per a ells la mateixa. L'amo de la vida és el que els l'ha donat gratuïtament.

No hay comentarios: