sábado, noviembre 11, 2006

Sovint cal fer escalada!!


- Avui m'ha costat Deú i ajut acabar la transcripció de la lliçó corresponent a les perícopes 25-26 i 27 de l'evangeli de Marc segons el còdex Beaze, donada per en Pep Rius.

- L'Àlex només cerca de fer el que li agrada a ell. No es para ni un moment a pensar que és el que li pot ser més profitós. Tampoc pensa si el que li diu sa mare és pel seu bé. Sempre mira d'escaquejar-se. De mi no sé que en pensa: Si aprofitar-se d'allò que li puc oferir o temptejar si arriba a confiar amb mi i es decideix a deixar-se ajudar en el seu camí.

- Na Carme - 80 anys- tan eixerida sempre, bromista i parladora... desprès de l'embòlia cerebral que ha patit...està en procès de recuperació...però quina diferència d'abans. I s'adona de la pèrdua que sofreix. I en Salvador també. Quines ganes...!! quin esforç...! en tot moment per poder ser el que era tot just fa un mes.

- A ..... de 15 anys,desprès de tres hores d'esperar els resultats de les anàlisis li han de fer un Tak perquè el seu únic ronyó transplantat presenta alguna anomalia. Ell es pensava que no hauria de tornar més a visitar el metge.

- Na .... 17 anys, la setmana vinent començarà un tractament intensiu a l'hospital Duran i Reynals. Cada dia amunt i avall. No la deixen en pau per poder acabar la ESO. Sort en té de l'afició als "manga" i les cançons japoneses. I ara també de l'internet i del MSN i del Fotolog...

En fi...sovint cal escalar unes bones muntanyes. I per això cal el suport i l'ajut d'un mateix, de tots els que vivim al seu entorn i sobretot dels amics. Compteu amb mi!

No hay comentarios: