domingo, octubre 26, 2008

"Estima els altres com a tu mateix..."



Avui he agafat la màquina de fer fotografies...Estava animat i convençut que en el dia d'avui...un dia tan clar, calorós i assoleiat...tindria ocasió de fer alguna foto per posar en aquest meu bloc...Doncs res de res. Cap fotografia...No hi he pensat tot i que portava la màquina a la meva butxaca...
Al final en poso una que el meu cunyat ha fet en la seva excursió setmanal...a la Garrotxa. I mira si no he tingut ocasions de fer-ne alguna...
- Avui és el dia de "Sant Just al carrer". Moltes paradetes per a vendre objectes i molta relació entre els ciutadans de Sant Just. Molta música.
- Avui, amb la família, en acabat de dinar, hem fet els panellets de pinyons, ametlla, de codonyat,etc...I el meu nét, en Joel, era el primer any que n'aprenia a fer.
- Al vespre hi ha hagut el concert "Requiem" de gabriel Fauré, a la meva parròquia. Han cantat l'Orfeó Enric Morera de l'Ateneu de Sant Just, acompanyat d'orgue. L'església plena de gom a gom.
- Tot passejant en Trapp, el nostre gosset, hem conegut una parella que també portava el seu gosset, en "Panxo". Tot i no vivint a Sant Just hi venen sovint. L'infància l'han passat aquí. Amb aquesta parella deseguida hem sintonitzat...Ens hem explicat la nostra vida actual. Amb d'altres persones costa una xic que hi hagi "feeling"
- Amb l'atre gent del "pipican" tot parlant de les batusses joganeres entre les gosses i els gossos, en anem comunicant en el nostre punt de vista i les estratègies de convivència ja sigui entre els gossos com entre les persones...
- Avui en S. i Na C. ens han explicat el seu viatge als voltants de Burgos, en uin dels seus viatges per l'Imserso" Semblava talment que si no poguessin viatjar mo es podrien anomenar de la "2a edat"
- Tampoc no ha falta l'ocasió de parlar de la "crisi"...econòmica que patim i patirem.

En cap de les ocasions he pensat de fer alguna fotografia.

Però vaja, he tingut moltes ocasions "d'estimar els altres..."

1 comentario:

Assumpta dijo...

Hola Manel!!

Jo quasi, quasi sempre porto la càmera a la bossa i si alguna vegada no la porto la trobo a faltar :-))

Avui li comentava al meu marit que els meus ulls veuen "fotografies" per tot arreu jeje :-))

Ja et vaig posar al teu anterior article que tinc les entrades, eh? :-)))