sábado, marzo 21, 2009

Déu envià el seu Fill per salvar el món gràcies a ell.(Jo.3,17(


Ja ens en quedem menys...per a la Salvació definitiva!!!
I és que "Déu no va enviar el seu Fill al món per condemanr el món..."

Doncs, és el cas que la meva muller, i jo celebrem l'aniversari amb sis dies de diferència...però també amb altres coincidències...
Abans que res, celebrem aquesta "consciència" de la nostra existència i del nostre "esdeveniment" del Projecte de Déu en nosaltres.
Una ocasió per demanar a Déu que siguem lúcids i valents en aquests caminar junts...


Aquí ens teniu, amb un grup d'amics...tots ells del "Grup de cant gregorià de l'Ateneu de Sant Just Desvern" sota la direcció d'en Ramon Moragas.

També celebràvem que enguany fa 40 anys del nostre matrimoni. Per si no arribessim a celebrar les noces d'or, preferim celebrar els 40... Una altra ocasió d'agraïment per la gràcia rebuda en el sagrament.

I finalment, però no menys important... celebro...
Els 50 anys d'ordenació sacerdotal. Una altra ocasió d'acció de gràcies de poder celebrar la consagració de la pròpia vida al servei de la comunitat (sagrament de l'ordre). Continuu sentint-me cridat a aquest servei, però fent el servei de diverses formes.
Vaig demanar la dispensa..per no continuar en l'estructura eclesiàstica vigent l'any 1969, després de 10 anys en ella. No deuria tenir vocació...com deien aleshores.
Els companys ordenats aquell any -1959- érem 31. Dels quals exerceixen el ministeri actualment 51`61%(15) - difunts 25´80%(8) i secularitzats 22´58%(7).

I com a cloenda de tantes celebracions...us poso una fotografia que em van fer fa una setmana a la Basílica Parroquial de la Mare de Déu del Pi...Representava que era "beneficiat" de la parròquia on va ser ordenat i va viure Sant Josep Oriol.
És que representàvem el "Retaule de Sant josep Oriol. El doctor "Pa i aigua"

3 comentarios:

Laia dijo...

MOLTES, MOLTES, MOLTES, MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!! Per molts anys pogueu celebrar amb alegria els aniversaris amb les persones que estimeu i que us estimen. És un goig. Això sí que omple! Estic d'acord que s'han de celebrar els aniversaris i noces encara que siguin 40, fins i tot el 41. Una abraçada!

Assumpta dijo...

Moltes felicitats per TOTS ELS ANIVERSARIS!!! :-))

(El pastís té un aspecte impressionant!! Mmmmm segur que estava boníssim!!)

griselda dijo...

moltes felicitats!!!!! estic d´acord en que es tindria que celebrar cada any com si fos el primer i no esperar a fer-ne 25-50-80 o 100 anys.per molts anys