domingo, mayo 13, 2007

"Manolo... cuatro avisos"


Avui una anècdota:


- He anat a "Missa" a una parròquia d'un barri de Barcelona, amb força presència de fidels sudamericans.

Al meu costat s'ha assegut en "Manolo"...d'uns 40 anys més o menys...i ja veureu com he sabut el seu nom... i curiosament anava amb la camiseta del "Barça" autèntica...fins i tot amb el mot "Unicef" a la part de davant.

He pensat...potser ha d'anar a fer un partit de futbol tan aviat s'acabi la celebració eucarística.

.....

En acabar la celebració aucarística el celebrant ha dit el següent:

" Hermanos..unos avisos:

1º- el próximo jueves no habrá missa vespertina porque.....

2º- Domingo próximo durante la celebración eucarística , administraremos el sacramento de la Unción de los enfermos a los fieles que lo hayan solicitado

3º- El domingo siguiente administraremos el sacramento de la confirmación a aquellos fieles mayores de 18 años, que previament lo hayan solicitado y hayan asistido a unas charlas preparatorias.

4º- Los menores de 18 años no lo han de solicitar.Ellos se les prepara en la catequesi...etc...


Os habeis dado cuenta hermanos? 4 avisos.

"Manolo...4 avisos....como el partido del Getafe y el Barcelona 4 a 0. Siempre hay ocasión para la resignación, en la vida." Podeis ir en paz.


Així em vaig assabentar que el meu veí del banc es deia Manolo. També em vaig assabentar que el Barça havia perdut (bé això ja ho sabia...) i que podia ser una ocasió de resignació...i això també ho sabia...

Ja us ho he dit...això no succeía a la Catedral..no...sinó en una parròquia popular on el celebrant i el poble sintonitzaven força...

3 comentarios:

Cris Ruano dijo...

Dissabte al vespre vaig anar a una eucaristia especialment dirigida a gent jove i el que presidia la celebració va fer una comparació entre aquest partit del Barça i l'Evangeli que havíem llegit que a mi em va semblar molt encertada.
El futbol dóna molt de sí!

Per posar-hi una mica d'humor, una curiositat... segur que el que presidia la celebració anava tot vestit de blanc (és el que tocava aquest diumenge, vaja...). Com pot fer aquest comentari un home vestit de blanc? ;)

SSQ dijo...

Molt bona, Cris! Hi havia un capellà (va morir fa 5 o 6 anys) que era molt del Barça i humorístic i un dia abans d'anar a posar-se l'alba per començar un bateig,va dir a la família de l'infant: "Bé, ara em vaig a posar el vestit del Madrid...".

Manel Filella dijo...

Cris: molt bé. No hi havia caigut..jeje...,Jam 'explicaràs com van els estudis...eh?
Saltinbaan....no se com et dius... Està molt bé això del capellà aquell.. ( i no sóc tafaner...!)