jueves, noviembre 23, 2006

Moltes coses en un dia...


- Primer, saber veure que en "l'holocaust" sobresurt la mort i la resurrecció en cada un dels milions de jueus i no jueus, en la persona de Jesús mort i ressucitat.

- Que després dels "Cristians pel socialisme" dels anys 1970 continuen l'obra d'Alfons Carlos Comin i el P. Garcia Nieto...els "Cristians en captiveri" o els "Cristians en l'exili". Què és ser cristià...en cada una de les cultures mundials?

- La meva escola, enguany, celebrarà el seu 25è aniversari de la seva existència com a escola pública:CEIP Montseny. Primer pertanyen a un Ateneu, desprès com a cooperativa del CEPEPC (Coordinació escolar per l'escola pública catalana) i finalment fent el pas a la xarxa pública. Com podrem celebrar aquest esdeveniment d'una manera profitosa? Quants lligams potser oblidats no es referan? Quanta història d'exalumnes que avui ja tenen de trenta a quaranta anys...

- I el grup de reforç? De mica en mica va sabent les taules de multiplicar. De mica en mica millora la comprensió del català per aquells xinesos. Avui en Junting, de 13 anys...ha acollit un paisà seu de 8 anys i l'ha anat introduint a la nostra llengua i costums...

- I els meus amics del Fotolog? Tots enmig del procés d'exàmens. quantes exclamacions, quanta tristor, però també alegria pels resultats d'alguns si més no.

- Però el millor de tot l'acollida i les trameses d'ànims d'entre els seus amics companys de fatigues.

- I jo cada dia un amic/ga nou perquè pels seus comentaris ens intercanviem les nostres vides i creem nous llaços.

- A veure si demà també trobo tanta riquesa al meu voltant...

1 comentario:

eloi dijo...

Hola Manel!, molt maco aquest dia que ens has presentat!. Demà tenim sessió de "Temple Virtual", espero que també pugui ser-te suggerent com tot el que expliques!
una abraçada
eloi