viernes, agosto 24, 2007

Amics per sempre...


Avui dedico el meu Bloc als meus amics...

Amics de totes les edats, de totes les maneres de pensar, siguin dones o homes. només poso com a condició que siguin honrats, que siguin sincers, que siguin oberts, que siguin bones persones, que vulguin expressar i compartir els seus sentiments, les seves experiències....és a dir la seva vida.
He dit dones i homes...Qui diu que no hi pot haver una bona amistat entre una dona i un home sense..... No és cert. Ho tinc comprovat i tornat a comprovar.
Un dia a una mare...força preocupada per la drogoadicció de la seva filla a l'alcohol, li proposava que potser les noves tecnologies i l'internet podria ajudar la seva reinserció al món laboral i real. Em va respondre: Ui! l'internet té perills!!! I jo li vaig respondre...què hi ha a la vida que no sigui perillós..?Tot depèn de l'ús que se'n faci...(com el cine, la Tele...etc).
Tenir amistat amb persones d'altre sexe...com enriqueix..!!! ((Ui...té perills..!!)
Jo prefereixo pensar en la riquesa que comporta, la plenitud que dóna i l'ajut mutu que pot comportar per a la plena realització dels projectes de vida a què som cridats per Jesús... O no?.
I t'ho dic jo de 73 anys i que tinc amics d'ambdós sexes desde dels 10 anys fins als 65 anys..Més grans en tinc algun però resulta que les noves tecnologies se'ls hi han avançat tot i que alguns s'hi esforcen també a fer-les servir.
La relació amb els més petits, cal això sí, supervisar-la amb els pares. Amb els més grandets...ja és seva la responsabilitat d'ús.

En fi per a tots ells/elles Bon final de vacances i reingrès a la feina dels "dia a dia"....i AMICS PER SEMPRE!!!

2 comentarios:

SSQ dijo...

Jo també penso que es pot tenir amics que siguin de l'altre sexe. És possible si et mires les persones pel que són: persones. A partir d'ací pots relacionar-te amb tothom: homes i dones. Però d'entre els homes (parlo des de la perspectiva de dona, és clar), n'hi haurà un amb el qual encaixaran totes les coordenades i aquest serà el que t'atraurà també físicament. Si mires l'interior de les persones, pots tenir amistat amb tothom. Si només mires l'exterior (el físic, el que pot atraure el físic, etc.) aleshores és difícil tenir amistat amb tothom. Quin rotllo que tinc, oi?

Manel Filella dijo...

Res de rotllo "Saltim..."ni sé el teu nom i em considero amic teu.M'adono de la teva entrega a....tampoc ho sé, i amb això coincidim també, amb l'entrega. Jo t'he comunicat un pensament meu i m'has dit el teu. Una altra coincidència....i així seguiria... Per això m'agrada saber tan de les coincidències amb les altres "persones". continuarà...